Loading...

Στοιχεία αιτήματος

ΤίτλοςΟΙΚΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
ΚατηγορίαΑποθήκευση > Αποθήκευση Οικιακών Συσκευών
Ημ/νία καταχώρησης09 / 06 / 2024 - 10:20
ΠαραλαβήΠροβολή
Παράδοση

Λεπτομέρειες Προσφοράς

Μεταφορική εταιρείαΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣΝΙΚΟΣ
Ποσό προσφοράς (χωρίς ΦΠΑ)900,00
Ημ/νία προσφοράς10 / 06 / 2024 - 08:28
Ημ/νία λήξης31 / 08 / 2024
Τρόπος μεταφοράςΑπευθείας
Κατάσταση προσφοράςΈληξε
 

Μηνύματα

lina.aggelopoulou10 / 06 / 2024 - 21:59Παρακαλώ θα ήθελα να μου διευκρινίσετε το εξής: Η προσφορά σας περιλαμβάνει την μεταφορά του οικιακού εξοπλισμού από το παλιό σπίτι, την αποθήκευσή του σε δικό σας χώρο μέχρι τον Οκτώβριο και την μεταφορά στο νέο σπίτι? Η αποθήκευση που γίνεται? Υπάρχει ασφάλεια για σοβαρές ζημιές σε αντικείμενα?
ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣΝΙΚΟΣ11 / 06 / 2024 - 08:19Καλημέρα σας η προσφορά μας αφορά την συσκευασία 📦,την χρήση ανυψωτικού, και την φορτοεκφόρτωση προς το νέο χώρο σας (αποθήκη).Το κόστος της αποθήκευσης για τα είδη που περιγράφεται είναι 150+ΦΠΑ=186€ μηνιαίως.Οι αποθηκευτικοί μας χώροι βρίσκονται στην έξοδο 4 της Αττικής οδού και θα σας συνιστούσαμε μια επίσκεψη στο χώρο μας ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα των αποθηκευτικών χώρων ως προς την ασφάλεια,την στεγανότητα,και την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων σας,όλοι οι όροι της αποθήκευσης παρέχονται γραπτώς.Το κόστος της επιστροφής των αποθηκευμένων θα οριστεί αναλόγως της περιοχής που θα τοποθετηθούν κατόπιν συνεννόησης.Θα μπορούσαμε να ορίσουμε ένα ραντεβού εκτίμησης στο χώρο σας ώστε να λάβετε ένα πλήρες πλάνο για όλο το σχέδιο σας,τα στοιχεία μας είναι στην διάθεσή σας μέσω της αποδοχής της προσφοράς μας η μέσω του διαχειριστή του site. Σας ευχαριστούμε.

Καταχωρήστε το μήνυμά σας

Είσοδος μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός πρόσβασης

Είσοδος
Αν εμπλέκεστε με τη συγκεκριμένη προσφορά, εισάγετε αριστερά τα στοιχεία πρόσβασής σας για να εισέλθετε στο σύστημα για να καταχωρήσετε το μήνυμά σας.
Δικαίωμα καταχώρησης μηνήματος έχετε μόνο αν είστε
  • Ο χρήστης που καταχώρησε το αίτημα μεταφοράς
  • Η μεταφορική εταιρεία που καταχώρησε την προσφορά αυτή
Προβολή καταχώρησης